24-04-10

Afzien!

Vandaag stond de eerste wedstrijd op de piste op het programma. Direct Provenciaal kampioenschap in Kortrijk. Ik startte niet op 1500 of een 800 maar deze keer op de 3000m. Het was warm en ik zag dit niet echt zitten. Eens gestart, ik was goed mee met het eerste groepje. Ik was nog maar 2 ronden ver en mijn keel was al immens droog. Charline ging er vandoor en het groepje viel uiteen. Elke Bruwier moest ik laten gaan, maar Willy zei me dat ik op schema zat van de tijden. Dit gaf me klein beetje moet om door te gaan maar toch telde ik de ronden af! De laatste 2 ronden begonnen mijn benen verzuren. Maar ik bleef doorgaan en kwam aan in een tijd van 11'43". Ik was heel tevreden met mijn prestatie. Nu gaan we terug wat verder trainen voor het zomerseizoen. Bedankt aan de ouders van Kenneth om me te voeren en bedankt aan tante Conny en nonkel Tony om te komen supporteren. Nu zal ik vlug gaan slapen want morgen gaan we naar Horst om te gaan supporteren voor Kenneth. Hij heeft daar een duatlonwedstrijd!

Foto's: Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4

Groetjes Layla

23:09 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

09-04-10

Hier ben ik weer...

Lang geleden dat ik nog een berichtje heb geplaatst...

De laatste beurten bij de kine zijn al een eindje afgelopen. Ik dank nogmaals kinesisten Dieter en Valerie voor hun steun die ik gehad heb want zij hebben mij zowel fysiek als mentaal gesteund!

Na mijn beurten deed ik mee aan Eernegem, wat niet echt zo verstandig was. Ik wou die wedstrijd meelopen als duurloop maar het bleef snel niet bij een gewone duurloop. Ik liep de 1e toer van de wedstrijd op een goed tempo, tweede toer iets trager en de laatste terug op een goed tempo. Zo werd ik eerste. Ik weet dat dit echt niet verstandig is en dat ik risico’s loop, maar het kriebelde gewoon. Ik denk als je van november geen wedstrijden meer gelopen hebt dat het wel te verstaan is dat het kriebelde.

Ik kreeg heel wat commentaar na de wedstrijd, waarbij ik toch eventjes stil heb gestaan dat ik verkeerd bezig ben en ik beter kan lopen in een rustige opbouw.

Ik hoop dat ik niet herval, en als ik herval is het mijn eigen schuld en zal ik dit moeten zwaar bekopen!

Nu luister ik goed naar het advies van trainer Willy en heb ik al 2 ‘intervaltrainingen’ kunnen afwerken. Mijn duurlopen gaan al heel vlot, soepel en pijnloos.

Het enige wat ik nu kan doen is trainen en verlangen naar een eerste pistewedstrijd.

Groetjes Layla

 

21:12 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |