09-04-10

Hier ben ik weer...

Lang geleden dat ik nog een berichtje heb geplaatst...

De laatste beurten bij de kine zijn al een eindje afgelopen. Ik dank nogmaals kinesisten Dieter en Valerie voor hun steun die ik gehad heb want zij hebben mij zowel fysiek als mentaal gesteund!

Na mijn beurten deed ik mee aan Eernegem, wat niet echt zo verstandig was. Ik wou die wedstrijd meelopen als duurloop maar het bleef snel niet bij een gewone duurloop. Ik liep de 1e toer van de wedstrijd op een goed tempo, tweede toer iets trager en de laatste terug op een goed tempo. Zo werd ik eerste. Ik weet dat dit echt niet verstandig is en dat ik risico’s loop, maar het kriebelde gewoon. Ik denk als je van november geen wedstrijden meer gelopen hebt dat het wel te verstaan is dat het kriebelde.

Ik kreeg heel wat commentaar na de wedstrijd, waarbij ik toch eventjes stil heb gestaan dat ik verkeerd bezig ben en ik beter kan lopen in een rustige opbouw.

Ik hoop dat ik niet herval, en als ik herval is het mijn eigen schuld en zal ik dit moeten zwaar bekopen!

Nu luister ik goed naar het advies van trainer Willy en heb ik al 2 ‘intervaltrainingen’ kunnen afwerken. Mijn duurlopen gaan al heel vlot, soepel en pijnloos.

Het enige wat ik nu kan doen is trainen en verlangen naar een eerste pistewedstrijd.

Groetjes Layla

 

21:12 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Je bent weer volop bezig met wat je het liefste doet, je komt er wel hoor, ksta achter je ;)

<3

Gepost door: Kenneth | 09-04-10

Van foutjes leer je het snelst. Alleen jammer dat het soms zo veel tijd kost om dan weer terug te komen.

Gepost door: Tiny | 09-04-10

Top gelopen Dat het heel veel risico is was duidelijk. Maar gelukkig valt het mee en kan je weer voluit trainen.
Veel succes met trainingen en de wedstrijden komen snel weer zodat je weer vooraan loopt.

Gepost door: Rich@rd | 09-04-10

Goed luisteren naar het advies van je ervaren goeie trainer. T'is natuurlijk plezant eens een wedstrijdje te lopen maar je moet er klaar voor zijn hé.
Groetjes Natalie en Eddy

Gepost door: natalie | 10-04-10

Dat is ook een reden dat ik niet veel wedstrijden loop, kan mij ook niet inhouden, dus blijf maar even rustig trainen voor je weer een wedstrijdje plant, het is al heel knap dat je toegeeft dat je een foutje hebt gemaakt, je komt er wel!
Groetjes!!!

Gepost door: Wendy | 10-04-10

Een foutje is snel gemaakt maar soms ook nodig om weer te leren.
je bent in ieder geval weer volop aan het trainen.

Gepost door: JeeWee | 11-04-10

Ja het is mogelijk een foutje van je . Maar toch een foutje dat je mentaal weer sterk maakt ! In jezelf geloven en vertrouwen hebben in wat je kan is even belangrijk als het vertrouwen van een trainer ! Jij hebt je ding gedaan !! Het is goed afgelopen !! oef! Laat de rest nu over aan de wijze raad van je trainer ! De rest komt dan van zelf . Loop jij ook ergens in de buurt van Mol wedstrijden ? Laat het eens horen ! Ik kom wel eens kijken dan !!

Gepost door: coach mario | 11-04-10

Ach Je drive om te willen lopen is super, het feit dat je eraan toegaf misschien minder verstandig. Maar al doende leert men, joh. En toch maar even eerste, he ;)

Gepost door: John | 11-04-10

trainen hoi, heb vroeger ook nog die fout gemaakt hoor, jammer genoeg met ergere gevolgen. nadien te rap willen terugkomen, opnieuw gedaan. een gans jaar naar de knoppen. weet dat het moeilijk is, maar weet dat je in goeie handen bent binnen avr. eens je weer top bent, kan je alles lopen wat je wilt, zolang is willy baas.

groetjes patje

Gepost door: patricia | 12-04-10

Een volbloed paardje ... moet je altijd kort aan de teugel houden ....denk dat dit bij jou ook zo is :-) alles gaat terug dik in orde komen dus rustig opbouwen en naar de trainer luisteren ...en als het kriebelt ...val maar je liefje een beetje lastig hahaaa :-)

Gepost door: Katrien | 13-04-10

Uit fouten leren Wanneer je niets probeerd kan je ook geen fouten maken, wanneer je uit je fouten iets leert hebben ze een positieve invloed.
Als sporter wil je in actie, en je zou niet de eerste zijn die na een kwetsuur te snel wil herbeginnen en terug blessures oploopt.
Goed luisteren naar je trainer is altijd verstandig, en bij Kenneth vind je zeker de nodige steun bij eventuele tegenslag.
Nb:Het was leuk je in Eernegem toch eens te ontmoeten.
Tot in Wevelgem.

Gepost door: Xavier | 13-04-10

Niet forceren en goed naar je lichaam en trainer luisteren, dan komt het allemaal weer snel in orde.

Gepost door: Marc | 14-04-10

De commentaren zijn gesloten.