17-02-10

Kleine duurloop...

Vandaag mocht ik als gezegd een 20-tal minuutjes lopen. Trainer Willy raadde mij aan om het toch bij een 10 tot0 15-tal minuutjes te houden. Ik was zo blij dat ik mocht mijn loopschoenen aantrekken en een toer te lopen. Het ging goed. Ik had wat last van mijn ademhaling en mijn hartslag, maar dit is na een lange tijd normaal. Op een berg had ik wat last aan mijn knie. Toen ik uit de douche kwam had ik terug wat pijn. Misschien moet die 'belasting' terug even wennen of misschien is het mijn knie die nog niet helemaal hersteld is. Dit zal ik zeker melden aan de kine. Hopelijk is het niet zo erg...

Gisteren ging ik ook richting runningservice om nieuwe loopschoenen. Ik deed er een footscan en uit die resultaten zou ik me het best voelen bij Saucony. Ik ging er ook deze namiddag mee gaan lopen. Ze voelden goed aan, maar het is even wennen.

Een foto toen ik terugkwam van de training: KLEIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe loopschoenen:

kleiner

 

Groetjes Layla

21:43 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

14-02-10

Jeugdsportlaureaat 2009

... En er was een andere oplossing! Er werd vastgesteld door een spierprikkeltest dat mijn quadriceps véél te zwak zijn, daarom moet ik nu 3 maal per week naar kinesist Dieter Vercaigne in Roeselare gaan. Daar word ik heel geholpen, gesteunt en rekening gehouden met mijn opbouw. Nu zit ik ongeveer aan de helft van mijn kinebeurten. Woensdag mag ik trouwens ook proberen een rustige duurloop te doen. Een kleine 20 minuten, maar het is beter iets dan niets hé!

Vandaag werd ik ook ontvangen in het stadhuis samen met mijn neef voor de uitreiking voor de sporttrofeeën van Zonnebeke. Mijn neef Stijn Vermeulen werd Provenciaal kampioen om de mijl en heeft ook een nieuw record gevestigd op deze afstand en daarvoor kreeg hij een sporttrofee. Ik werd uitgenodigd door mijn prestaties op het BK 1500m, PK aflossing 4x800m waar we PK werden en daarna BK werden. Daarna werd ik jeugdsportlaureaat voor mijn prestaties. Dit was even schrikken, want dit had ik niet verwacht, maar ik ben er wel héél blij mee. Mario De Moor van de atletiekclub FLAC werd sportman van het jaar. Door zijn verschillende records op de spurtnummers en overwinningen werd hij sportman van het jaar 2009.

Er volgt woensdag zeker een verslagje over mijn eerste loopstapjes van het jaar!

Enkele foto's van deze morgen: kleinkleinnKLEINNnkleinnnnkleinnnnn

Groetjes Layla

14:13 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |