31-10-09

Jongerencross Waregem

Vandaag ging ik samen met Kenneth en Louise naar Waregem. Om daar mijn eerste individuele cross te lopen bij de junioren. Aan de grote afstanden moet ik duidelijk nog wennen... Van 2000m naar 4500m is een zware klus. Bij de aankomst in Waregem zag ik al direct bekende gezichten van bij de vrije sporters zoals Nick Geldhof, Audrey Goesaert,... Bij het verkennen van de toer wist ik al gauw waar de zware stukken van het parkoer waren, het was namelijk op de paardenrenbaan. Nu ook niet dat het zo vuil was, maar er was vooral veel wind. Ik was eigenlijk erg zenuwachtig, ik wist totaal niet wie mijn tegenstanders waren en ook niet hoe het tempo zou liggen. Met wat vertraging konden we eindelijk van start gaan. Het was een rustige start, zodat ik naar een goeie positie kon zoeken. Ik bleef bij Allison Bogaert één ronde. Dit leek me een goed tempo. Bij het ingaan van de 2de ronde was onze groep al duidelijk uit elkaar. Sara Nollet van HAC kwam bij me lopen en ik probeerde haar te volgen, dit lukte vrij goed tot de laatse ronde, kon ik haar tempo niet meer volgen, want ik moest ze laten gaan en liep alleen. Algauw kwam Febe achter me en ik bleef tot bij 500m van het einde bij haar. Zo werd ik 5de junior en daar mag ik toch tevreden mee zijn. Ik heb een verkoudheid gehad en moet precies terug op dreef geraken. Normaal stond Aalter volgende week op het programma, maar deze is uitgeschakelt. Maandag vertrek ik ook voor een mid-week naar Centerparcs dus op de blog zal ik afwezig zijn... Graag wil ik ook al mijn supporters bedanken voor hun komst. Opa en oma, nonkel Marc, Jean-Marie en Anita, Mia en Rik, Eddy en zijn vrouw en al de rest die ik zou vergeten te vermelden hebben... Heel erg bedankt om te supporteren. Jammer dat mama er niet bij kon zijn.

Foto's komen later op de blog of op picasa.

Groetjes Layla

19:21 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

30-10-09

Morgen Jongerencross in Waregem

Morgen is het de eerste individuele cross van het seizoen voor mij. Ik weet niet wat het zal zijn, want zo'n grote afstanden op de cross ben ik niet gewend. Bij de niet-aangesloten moest ik 2000m doen en nu moet ik 4500m afleggen. We zullen zien wat dit wordt. De start is om 15U05.

Groetjes Layla

21:02 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

26-10-09

Terug!

Na het lang stil liggen op de blog zijn we hier eindelijk terug! Gisteren deed ik mee aan de Relays Crosscup in Gent. Onze aflossingsgroep bestond eerst uit Alisson Bogaert, Sofie Gallein en ikzelf. Maar Alisson is ziek gevallen en werd vervangen door Yasmina Dejonckheere. Zij mocht dan ook als eerst van start voor 1000m. Ze deed dit heel goed en gaf de stok door aan mij in 6e positie. Ik moest 1500m lopen en behield die 6e positie. Ik probeerde mooi mijn tempo onder controle te houden. In de laatste 250m kregen we nog een zandstrook en daarna moest ik de stok doorgeven aan Sofie die 3000m moest afwerken. Zij deed dit heel goed want ze liep naar de 2e plaats! Bedankt aan de groep, willy, mama en kenneth voor hun steun die ik kreeg!

Ook heb ik een overzicht gemaakt van mijn resultaten van het voorbije seizoen. Die komen later online. Ik heb nog niet juist gevonden hoe ik een exceldocumentje online kan zetten hier...

Groetjes Layla

21:18 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |