21-07-09

Mooie herinnering

Zaterdagmorgen trok ik samen met trainer Willy richting Heusden-Zolder om daar in het jeugd-voorprogramma de 800m te lopen. Er was heel veel volk en dat bracht natuurlijk wat zenuwen mee. Tijdens de opwarming voelden de benen goed aan maar ik was echt nerveus, want ik hoorde van Willy dat er in de reeks van Jana al iemand is gevallen en had zelf ook al gezien, toen ik nog op de piste was dat er veel geduwd en gevallen werd. Om 16u10 was het mijn beurt, ze riepen mijn naam af en ik moest naar binnen om mij klaar te maken. Daarna als iedereen klaar was moesten we onder begeleiding naar de start gaan. We moesten allemaal aan 1 lijn starten en niet in banen. Toen we van start gingen werd er veel geduwd om bij de groep te blijven en hun plaats in de groep te vinden, veel uitwijken en opletten dat je niet op iemand anders voeten trapt in zo'n drukke reeks. Aan de 200m was het al zover, net voor mij viel er een meisje waardoor ik en nog paar meisjes helemaal moesten uitwijken. Daardoor verloren we een seconde of 2. In de laatste ronde begon ik te versnellen aan 200m en ik spurtte alles wat er nog inzat en kwam binnen in 2'30. Al bij al ben ik toch zeer tevreden. Ik ben nog maar sinds mei aangesloten en mag al deelnemen aan zo'n wedstrijd. Het belangrijkste is nog altijd: ik heb ervan genoten! Het was een zeer mooie ervaring!!

Bedankt aan de mama van Jana Vandepoele om foto's te nemen:

kleinKlein 2Klein dqq

Foto's van de avond kan je op mijn facebook bekijken

Vanavond loop ik in Gent om 20u20 of later 1500m. Het is een wedstrijd met alle categorieen dus een wedstrijd om tijden binnen te halen. Dat hoop ik toch! Het BK-limiet voor deze wedstrijd is 5'05 ...

Groetjes Layla

 

11:55 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

kan alleen nog maar beteren he als je nog maar zo lang bezig bent, volgende keer loop je die limiet zeker ;)

Gepost door: Peter | 21-07-09

Dit is inderdaad een mooie ervaring hé...maar de omstandigheden waren niet zo ideaal. Succes vanavond in Gent.

Gepost door: natalie | 21-07-09

Super gedaan! Héj !
Je hebt écht heel erg goed gelopen. En zoals ze hieronder al gezegd hebben, die limiet komt er zeker en vast. Je bent nog maar net bezig en haalt al schitterende tijden. Veel succes vanavond in Gent ! Je kan het ! :) x

Gepost door: carolien | 21-07-09

Prachtige prestatie, om onder dergelijke omstandigheden toch al zulke tijd neer te zetten moet een goed gevoel geven, om op de ingeslagen weg verder te gaan.
Hopelijk komt die limiet er snel.

Gepost door: Marc | 21-07-09

Je hebt een mooie tijd gelopen hoor in toch wel moeilijke omstandigheden,je limiet komt er binnenkort wel aan wees maar zeker.

Gepost door: anita | 22-07-09

Jaman Je bent een ervaring rijker... proficiat met je prestatie.
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 22-07-09

prachtig!!! Ik was al aan het denken . waneer vermeld ze nu op haar blog deze prachtige prestatie . Hier moet je echt fier op zijn . Een dikke profficiat . En die limiet haal je zeker !! Zet hem op he !! En beloof me , niet te lang ermee te wachten om het op je blogje te vermelden !
Ik heb zo weining geduld he !!

Gepost door: coach mario | 22-07-09

Snel Wat een snelheid, en inderdaad een geweldig ervaring! En wat ook belangrijk is: je plaatst het plezier in het lopen op de belangrijkste plaats, zo hoort het ;)

Gepost door: John | 22-07-09

Mooi !!! Je zal steeds beter en beter worden en die limiet ga je zeker nog halen.
Je ben inderdaad een mooie ervaring rijker nu, het wel jammer dat het er bij dergelijke meetings steeds zo gestreseerd aan toe gaat in de start.
Nb; ik ben s'anderendaags wel al eens gaan piepen naar de uitslag en je hebt wel een goeie tijd neergezet hoor, knap.
Trouwens ook een zeer mooie uitlag op de 1500m in Gent.
Groeten,

Gepost door: Xavier | 23-07-09

leuk een piste wedstrijd vind ik altijd moeilijk. je weet nooit exact het uur om te starten. het loopt altijd wat uit.
maar je hebt zeker een schitterende wedstrijd gelopen.je limiet komt nog wel.
groetjes patje

Gepost door: patricia | 23-07-09

De commentaren zijn gesloten.