02-07-09

Vakantie!

Eindelijk zijn de examens gedaan en is de vakantie begonnen. Lang geleden dat ik iets van mij heb laten horen maar dit wil niet zeggen dat ik op mijn luie kont heb gezeten. Tijdens de examens heb ik mijn loopschoenen niet aangekregen maar na de examens was dit het eerste wat ik deed. Vorige week donderdag vroeg Willy mij om mee te doen aan de 200m, eerst zag ik dit niet zitten, sprintnummers en startblokken was een beetje nieuw voor mij, maar ik deed mee om 'ervaring' om te doen. Ik was heel nerveus als de start naderde. Ik liep mijn 200m in 29'64. De volgende dagen voelde ik dit goed in mijn benen en met loslopen hielp dit niet goed.

Gisteren liep ik in Beveren, bij Sint-Niklaas 1000m. Er waren niet zoveel scholieren dus moesten we meelopen met de juniors, seniors en masters. Een klein beetje dom gelopen...Toen ik mijn laatste ronde inging, probeerde ik mee te gaan met een junior die een versnelling plaatste, maar kon dit niet bijhouden dus zakte terug mijn tempo, ik had beter gewacht tot de laatste 200m want dan werk ik voorbij gestoken door een andere dame. Ik kwam binnen in 3'20 en dit was de tijd die Willy op mijn inschrijving had geschreven, dus zijn we tevreden.

Vorige week kreeg ik ook een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan de KBC-nacht in Heusden-Zolder op 18 juli. Ik heb deze ingevuld en terug opgestuurd, en nu hopen dat ik op 10 juli een positief antwoord krijg. Meer info: www.kbcnacht.be

Mijn volgende wedstrijd loop ik op 7 juli in Oudenaarde. Ik doe daar 800m en ik hoop dat ik mijn tijd haal van het Belgisch kampioenschap.

Groetjes Layla

21:56 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Mooie tijd hoor Layla, succes met je wedstrijd in Oudenaarde.

Gepost door: natalie | 02-07-09

Heel veel succes in Oudenaarde, hopelijk haal je je vooropgestelde doel!!

Gepost door: Wendy | 02-07-09

Rap Ik wilde dat ik zo dom kon lopen als jij...:) Wat een snelheid, mooi hoor.

Gepost door: John | 02-07-09

dom? vind ik niet hoor. In de laatste ronde kan je dit proberen, maar het was blijkbaar iets te snel, de volgende keer kan het wel lukken. Als je het niet probeert, weet je het niet. Succes dinsdag, dan doe ik de test op de loopband in de oasis, met het oog op de voorbereiding op de marathon Eindhoven, groeten.

Gepost door: Tom Hoornaert | 03-07-09

goed goed gelopen op je 200 Meter en je 1000 Meter.
proficiat.
door pistewedstrijden te doen zal je veel ervaring opdoen.
groetjes patje

Gepost door: patricia | 03-07-09

Super doedagoe in Oudenaarde!veel succes maatje !!

Gepost door: Katrien | 03-07-09

Oef die exames zijn voorbij ! dan kan er terug vollop gesport worden . je bent inderdaat zeer snel , al vermeod ik dat je nog veel sneller gaat lopen de volgende maanden . We missen terug een kim gevaert . Misschienb wordt het de volgende jaren een layla ?
Succes met je volgende plannen !

Gepost door: coach mario | 03-07-09

Knap gelopen, als jij de tijd loopt die je coach opgeeft, zijn jullie goed bezig.
Geniet nu ook maar van je vakantie.

Gepost door: Marc | 03-07-09

knap Knap geloopn wi mn meisje! x

Gepost door: Kenneth | 03-07-09

Het zal een klein ... beetje duren voor je terug in je wedstrijdritme komt na de examens . Bouw rustig op en de scherpe tijden komen er zo aan . Wij kijken ook uit naar 10 juli of Gertjan mee mag voor de 800 m op de KBC nacht . Fingers crossed !

Gepost door: Kristien en ivan | 04-07-09

Dom lopen ......... ......bestaat niet, een wedstrijd verkeerd inschatten wel, maar dat overkomt iederen wel eens en zelfs met veel ervaring heb je dat soms nog voor.
Laat je maar gaan in Oudenaarde en hopelijk mag je meedoen op de KBC nacht, het is echt een belevenis daar mee te doen. (trouwens een inrichting met medewerking van mijn club AVT)
Nog een prettige vakantie en veel succes in de sport.

XA4

Nb: in augustus is het terug koers voor Elite ZC/Beloften in Beselare en kom ik terug in je streek trainen, echt een prachtige omgeving.

Gepost door: Xavier | 04-07-09

sterk Dat is een hele schone tijd. veel succes in oudenaarde en ik duim voor de KBCnacht!!

Gepost door: sandra | 05-07-09

De commentaren zijn gesloten.