27-05-09

Vorige week memorial Leon Denys

Vorige week zaterdag stond er op het programma, Memorial Leon Denys. Samen met mijn oma vertrokken we naar Izegem om daar de 800m te lopen. Het was heel mooi weer en ik wist dat het ging zwaar zijn door de hoge temperaturen, maar dit was voor de anderen ook zo. Mijn vorige tijd was 2'28, en wou natuurlijk een poging doen om deze te verbeteren. Bij de opwarming voelden de benen goed aan, maar ik was terug heel zenuwachtig. Er was een 20-tal minuten later dat we gingen kunnen starten en dit zorgde voor nog meer zenuwen. Maar eindelijk mochten we dan van start gaan, ik startte in baan 2. De start was iets vlugger dan in Herentals en zette me direct in 3e positie. Na de 1e ronde begon het tempo te verhogen en de laatste 200m begon ik te versnellen, maar ik bleef 3e in een tijd van 2'30 en daar ben ik toch heel tevreden mee. Wat mijn volgende wedstrijd zal zijn, weet ik nog niet. We zullen zien.

Nog enkele foto's van de opwarming:

Oma aan het kijken naar de opwarming Lverklend 1 KleineKlein

Wie facebook heeft kan naar de link gaan op paar foto's te bekijken van de trainingsstage die ik heb gevolgd in Herentals:

http://www.facebook.com/home.php#/album.php?aid=77731&...

Groetjes Layla

22:10 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

13-05-09

Vorige week zaterdag onverwachts eerste wedstrijd voor avr

Vorige week zaterdag stond ik reserve voor de 4x100m in Herentals, daar was de beker van Vlaanderen Cad/Schol. 's Morgens belde Willy mij op, er was iemand uitgevallen die de 800m ging lopen, dus vroeg hij aan mij of ik de 800 wou lopen. Ik was blij dat ik mocht lopen, maar heel nerveus ook. Mijn vriendin Louise, die ook moest lopen, 400H en 400vlak, stelde mij gerust op de bus, en legde mij het een en het ander uit over de wedstrijden bij de aangesloten. Willy kwam af en toe ook eens kijken hoe het was met de meisjes. Hij stelde mij ook gerust. We waren daar heel vroeg van de partij. We hadden genoeg tijd om voor te bereiden. Ik moest lopen om 15u10. Willy en Louise gingen mee met mij naar de start en probeerden mij wat te onstressen. Ik moest starten in baan 6, de wedstrijd verliep heel anders dan het zou lopen bij de vrije sporters. De laatste 30m moest echt mentaal gebeuren. Ik kwam binnen in 2'28" en was 5e. Willy en andere trainers waren super blij met mijn resultaat en dit voor mijn eerste wedstrijd bij hen. Ik moet nog eventjes trainen om een tijd te halen van 2'27" om mee te mogen naar het belgisch kampioenschap. Dus dit zal trainen worden.

Foto's heb ik gekregen van Wim Dejonckheere, familie van mij en ook een AVR-lid, er werden ook foto's genomen mijn camera door Louise en Tayler. Bedankt!

IMG_0772IMG_0776IMG_0777IMG_0778

Vrijdag of zaterdag komen er nog enkele foto's bij. Morgen en vrijdag ben ik naar Amsterdam op schoolreis!

Groetjes Layla

22:48 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

03-05-09

Eergisteren, ekiden in evergem

Eindelijk het verslag, na een druk weekend!

Zoals lang gepland en voor de derde maal nam ik deel aan de aflossingsmarathon in Ertvelde (Evergem). 5 ploegen van Dapalo namen deel aan deze wedstrijd, er was ook een groepje bloggers van de partij! Ik liep samen met Ine defeyter, Stijn vangheluwe, en nog 3 andere. Net zoals vorig jaar wou ik als eerste starten. Ik startte terug veel te vlug en net voor de 3km kreeg ik krampen, moest even stoppen, maar ik gaf niet op, het zou jammer zijn moest ik mijn groepje in de steek laten hé. Toen ik rond 4km kwam, kwam ik terug erdoor en plaatste ik nog versnelling naar het einde toe. Mijn tijd was 22'02. Met deze tijd ben ik niet zo tevreden want ik had liever rond 20' gezeten maar met de weersomstandigheden, de kramp die ik had, en daar bovenop weinig heb kunnen opwarmen, viel het al bij al nog mee. Met de herenploeg van dapalo hebben we gewonnen!

Bedankt voor de foto's, aan Dorine en Herman: http://hvdb.skynetblogs.be/ 

DSC_0053DSC_0058DSC_0079IMGP8007

 

Vanaf eergisteren ben ik ook veranderd van club, naar AVR. Het was al een eindje dat ik graag wou overgaan en dat ik bij hen trainde. Normaal gezien ging ik overgaan in november omdat mijn ouders het zo wilden maar op atletiekstage samen met AVR wou ik hoe rapper, hoe liever me aansluiten bij hen. Dus vanaf heden zie je me niet meer in een rood singletje, of in een bordeaux'en topje, maar in een blauw topje van mijn nieuwe club, AVR!!

Groetjes Layla

22:53 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |