19-04-09

1e op de pistemeeting in Roeselare

Na een zware trainingsweek wou ik toch meedoen aan de pistemeeting in Roeselare, die werd ingericht door de club VAD. Eerst wou ik alleen meedoen aan de 2000m, maar daarna wou ik ook meedoen aan het verspringen. Het duurde lang vooralleer dat ik mocht verspringen, ik was daar al van 14u. Rond 15u30 mocht ik dan eindelijk beginnen met verspringen, stapjes zetten zoals ik het heb geleerd daar in Herentals. Mijn eerste sprong had ik rond 3m70, mijn tweede was 3m84, en mijn derde 3m82 dus mijn beste was mijn tweede sprong. In het verspringen ben ik gewonnen. Wat de anderen hebben gesprongen weet ik niet juist, de uitslag moet nog op de site komen van de vrije sporters. Terwijl het verspringen bezig was, moest ik ook een beetje opwarmen, want ik wist dat ik direct of kort daarna mijn 2000m ging moeten lopen. Toen ik naar de start ging, zag ik dat ik moest samen lopen met de jongens scholieren, het tempo ging dus veel hoger liggen. Als we gestart waren, nam ik direct de eerste positie in bij de meisjes. Ik bleef die positie houden en maar toen ik de 4e ronde inging voelde ik mijn benen zwaar worden, ik hoopte dat mijn tempo niet daalde, want Betty komt normaal altijd dichter bij het einde toe, maar deze keer was het niet het geval. Ik kon mijn 2000m winnen met een mooie voorsprong. Mijn tijd was 7'33 en dit is dan ook een nieuw clubrecord voor Dapalo!! Bedankt aan al diegene die hebben gesupporterd en in het bijzonder, mijn mama natuurlijk, Jeffrey, Dieter, Lander, Kobe en Tayler! Dank u wel, om jullie namiddag vrij te maken om te komen supporteren.

Ik heb een link doorgekregen, van Herman, met foto's van gisteren, bedankt hoor!

IMGP7491IMGP7494IMGP7496IMGP7498IMGP7500

http://hvdb.skynetblogs.be/ 

Groetjes Layla

15:23 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (22) |  Facebook |

17-04-09

Terug van atletiekstage

Ik ben van woensdagavond terug van atletiekstage. Het was echt super! Ik heb er echt van genoten. Van de eerste dag tot de laatste dag. Samen met Louise Wastyn sliep ik op een kamer, wij kennen elkaar al een heel eind doordat we samen vroeger liepen toen ze nog bij de Vrije Sporters liep. We hebben daar samen terug een supertijd gehad. Ik mis het al! Ook heb ik daar nieuwe vrienden leren kennen en was ik direct in de groep van de kadetten, scholieren en junioren opgenomen! Ik heb vanalles moeten doen, we zijn ook met heel de groep samen eens naar de bowling en naar stad geweest. De groep hangde heel goed aan elkaar, daarom is er ook zaterdagavond een afterparty georganiseerd! Maar eerst loop ik 's middags 2000m en ga ik misschien ook verspringen doen. Daar ben ik nog niet helemaal van uit. Gisteren voelden mijn benen nog heel zwaar aan, wat beetje normaal is hé, als je 5 dagen aan een stuk, 2x per dag moest trainen!! Vandaag is dit al beter, maar denk niet dat ik morgen goed zal lopen. We zien wel hé!

Foto's van de atletiekstage komen er later nog op! Er zijn meer dan 1200 foto's genomen geweest.

Groetjes Layla

14:20 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

09-04-09

Morgen atletiekstage

Morgen vertrek ik voor 6 dagen op atletiekstage naar Herentals. Na een hele week inhaalstage te doen bij de kinderen, verlang ik wel om te vertrekken en eindelijk een beetje vakantie te hebben. Op 18 april loop ik mijn volgende wedstrijd, een pistewedstrijd in Roeselare, daar loop ik 2000m. Ik zal het waarschijnlijk wel voelen in mijn benen, maar het is om te kunnen meedoen aan het Provenciaal Kampioenschap, en daarvoor moet je aan de 3 pistemeetingen deelnemen. Meer informatie volgt later. Ik wens aan iedereen voor zondag een vrolijk paasfeest toe en woensdag!

Groetjes Layla

21:15 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |