09-03-09

Niet opgeven!

Gisteren liep ik dus mijn geplande cross in Ingelmunster. Het lag er niet zo modderig bij zoals vorig jaar. Hier en daar een beetje, maar het viel best goed mee. In de voormiddag was ik toch wel een beetje nerveus. Samen met Jean-Marie vertrokken we richting Ingelmunster. Als we aankwamen zat hij waarschijnlijk al met wat hoofdpijn van al mijn geklaag en mijn gezaag maar swat, al een geluk dat hij mij toch een beetje kent! Toen ik op het parcour zelf kwam zag ik al direct Gwendoline, Karim die zeiden dat ze niet kwamen, maar toch zijn gekomen, dat was wel een verrassing!! Dank u wel. Ook Natalie en haar man, Sandra stonden erbij. Vlug even goeiedag zeggen en daarna vlug de toer gaan verkennen en opwarmen. De opwarming verliep goed maar zat nog altijd met zenuwen. Het was mijn eerste wedstrijd van het seizoen en ik zat er een beetje mee in hoe de start enzo ging zijn! Ik startte weer heel vlug, weer dom van mij. Ik zal dit toch een keer moeten afleren hé! Ik was goed mee maar kreeg achter een ronde half mijne klop. Ik moest Betty laten gaan en probeerde ze nog steeds in het oog te houden, maar Laura was al vlug bij me, ook zij moest ik laten gaan. De laatste toer liep ik mee met Marieke maar het laatste stukje was er echt teveel aan. Ik ben eigenlijk teleurgesteld in mezelf. Ik stel mij nog altijd te vraag waarom ik altijd zo vlug start, en weet dat ik daarna de weerbots krijg! Ik heb gisteren en vandaag al veel moeten aanhoren, zal waarschijnlijk heel de week zijn maar gelijk hebben ze wel. Deze week zal ik nog enkele goeie trainen doen naar volgende zondag toe. Zondag loop ik in Meulebeke, dit is de laatste wedstrijd al van het voorjaarseizoen. Meer info volgt later. Ook een dikke proficiat aan kleine Mathis (zoontje van Natalie), Sandra (http://cauwels.skynetblogs.be/) die mooi tweede werd.

Enkele foto's van Ingelmunster:

Sandra & GwendolineKleiner

Aan de start: blog 

Kzag het precies niet meer zo goed zitten ... ;) ingelmunster_08-03-09_018ingelmunster_08-03-09_022ingelmunster_08-03-09_023ingelmunster_08-03-09_024ingelmunster_08-03-09_027

Eindelijk aankomst! :

Blog3 

Bedankt voor de mooie foto's aan:

Natalie & haar man: http://www.bloggen.be/natalietijtgat/

Gwendoline & Karim: http://gwendoline-sierens.skynetblogs.be/ 

Groetjes Layla

 

21:46 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Toch heb je een bevredigend heroptreden gemaakt hoor. In Meulebeke kom ik terug supporteren voor u. Tot dan.

Gepost door: natalie | 09-03-09

Alles zal wel... op zijn pootjes vallen de volgende weken . Na ziekte en afwezigheid is het niet zo simpel om de draad op te pakken . Ik heb je aan het werk gezien in Ieper en daar was het goed , dus geen paniek , rustig blijven en je staat er weer .

Gepost door: Kristien en ivan | 10-03-09

verder trainen hoi layla
je zult er weer staan binnen enkele weken.niet
mee inzitten.dat is heel normaal als je ziek ge
weest bent.in de 27km van watervliet heb ik ook
dat gevoel gehad van dedju kzit hier aan mijne
plafond,normaal ga ik toch nog rapper? tis nu al
twee weken geleden en de kracht is nu helemaal te
rug.de intervals op training lopen weer gesmeerd.
zondag gaan we als er niet te veel wind staat,de gazze eens goe openzetn in sluis.

Gepost door: tuyttens gino | 10-03-09

Kop op !! Je bent een eindje buiten strijd geweest Layla en die ziekte zit wel nog in je lichaam,maar toch mag je zeker niet klagen het belangrijkste is dat je alweer loopt.Blijf gewoon doordoen en je zal er vlug weer staan.

Gepost door: anita | 10-03-09

Jaja.... ... ge kunt nie altijd winnen meiske , heb dat ookal meegemaakt...Maar.... je zal er weldra weer staan... goed trainen en je staat terug op het podium !!!
Dikke kus ,
Gwen.

Gepost door: Gwen | 10-03-09

Rustig opbouwen en volgende keer iets rustiger starten en dat komt allemaal in orde...

Gepost door: Stofke | 10-03-09

Je was inderdaad wat nerveus, is ook normaal als je een tijdje buiten strijd geweest zijt. Door ziekte verlies je toch veel kracht en kracht is net hetgene wat je op een cross nodig hebt. Zodus gene paniek, binnenkort sta je er weer helemaal!!!
PS: nogal verschietachtig dienen close-up foto van Gwen en mij: ik moet dringend naar de coiffure ;)

Gepost door: sandra | 10-03-09

geen paniek niet mee inzitten, meiske, ook ik maak slechte wedstrijden mee, eens uw schouders optrekken, maximum een uurke mukken, en dan terug vooruit kijken. kan zondag al anders zijn. en die start, heb er ook lang over gedaan om trager te starten.
greetz, patje en stef.

Gepost door: patricia | 11-03-09

mooie prestatie Toch? Ja dat vlug starten zoals Patricia vermeldde, duurt lang vooraleer je dat leert. Ikzelf heb die fout al veel te veel gemaakt en dan is het doorbijten op karakter om toch maaraan een goed tempo verder te komen. Maar je hebt doorgebeten tot het einde, bewijst dat je karakter hebt. Dit heb je nu eenmaal nodig in de loopsport. Proficiat en succes met de wegwedstrijden de komende maanden, groeten.

Gepost door: Tom Hoornaert | 12-03-09

lopersfout nr1 Te snel starten,daar hebben er veel van ons al problemen mee gehad hoor Layla! Toch mooie wedstrijd gelopen en goed volgehouden,sterk karakter,mooi gedaan! Ook mooi blog en erg mooie foto's,erg tof!
grt
Patrick

Gepost door: Patrick | 12-03-09

Proficiat met je prestatie. Je moet nu stilletjes terug opbouwen, Layla. Je kan er natuurlijk niet in 1,2,3,staan.
Zoals ik je deze week bezig heb gezien zal het al stukken beter gaan zondag in Meulebeke. Enkel er goed aan denken dat je niet rap start.
Veel succes zondag. xx

Gepost door: mama | 13-03-09

Ik wens je alvast een mooi zomerseizoen toe.
Mijn club AC Denderland organiseert 2 joggings.
21/07 Dender & Scheldejogging vorig jaar gewonnen door Sandra.
14/08 Kapellekesjogging vorig jaar gewonnen door Anita.
Bij deze van harte welkom!

Gepost door: Geert | 14-03-09

De commentaren zijn gesloten.