18-02-09

Geen deelname aan de eerste 2 crossen van het veldloopcriterium

Vorige twee zondagen verscheen ik niet aan de start van Dadizele en Beveren-Leie. Ik heb een hele tijd gesukkeld met een verkoudheid. Ik begon een maand geleden ziek te komen en bleef verder trainen, wat natuurlijk niet goed is als je verkouden bent! De maandag voelde ik me nog niet beter, mijn bezorgde mama belde de dokter. Mijn stiefvader had de griep en zo kwam hij langs. De dokter onderzocht mij en zei zeker niet te trainen als ik niet 100% ben, ik moest helemaal genezen zijn. De volgende dag ging ik toch interval gaan doen, ik moest stoppen omdat ik terug moest hoesten en had ik moeite met de ademhaling, waarom ben ik toch zo koppig? Ik werd terug ziek., maar dan nog veel erger dan voordien. Ik werd geraadpleegd, niet meer te trainen die week en niet te starten in Dadizele. Eerst genezen en dan terug trainen. Ik ging naar een andere apotheker om nieuwe pillen en siroop te hebben zodat ik er vlug weer bovenop ben. Dit was niet het geval. Ik bleef de week na Dadizele nog hoesten, zodat mijn mama & trainer wilden dat ik nog niet ging trainen en meedeed aan Beveren-Leie. Ik was natuurlijk niet echt ervoor, dus ging ik nog eens gaan supporteren in plaats van te lopen. Ik hoopte mijn seizoen goed te starten, maar dit was dus helemaal niet zo. Deze week is het bijna gedaan met hoesten en zou ik graag vandaag terug mijn loopschoenen willen aantrekken en een toertje gaan lopen, wat zal dit deugd doen!!

MINI

Bedankt aan Karim, de man van Gwendoline Sierens voor de mooie foto!

http://gwendoline-sierens.skynetblogs.be/ 

Groetjes Layla

13:42 Gepost door Layla in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Hopelijk ben je nu voorgoed verlost van die vervelende kwaaltjes. Misschien tot in Ingelmunster of Meulebeke dan?

Gepost door: natalie | 18-02-09

Oeps... .... soms is het beter in bed te blijven dan te supporteren. Ookal is dit goed bedoelt !!! Je moet voor jezelf zorgen meiske ....
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 18-02-09

kop niet laten hangen Zusje,

Niet flink hé dat je niet luisterde naar de mensen, maar ik begrijp u drang. Maar zorg dat je u ziektekiemen volledig kwijt zijt voor je terug start!Als er wat is , ik ben er voor u!

Groetjes
uw grote zus

Gepost door: Lies | 19-02-09

erg vervelend die beestjes hé Layla,als het een troost mag wezen,ik vind bijna geen enkel atleet op de blogs die niet ziek is!!!!!!
Het is een ramp winter voor ieder van ons! Maar daar komt ook wel een eind aan en dan ben je terug aan de start van een of andere wedstrijd,maar wel eerst goed genezen zijn hoor!!!
grt
Patrick

Gepost door: Patrick | 20-02-09

Voor je het weet ben je terug genezen en kan je terug trainen naar wens,dat is zeker pech hebben maar wees gerust ze zullen nog rekening moeten houden met Layla

Gepost door: Bart | 21-02-09

den dokteur Het is niet plezant te horen als de dokter zegt van niet te lopen. Binnenkort zal je wel weer kunnen trainen en er zijn nog croskes te lopen.

Gepost door: sandra | 21-02-09

De volgende crossen zal je er zeker staan jammer dat je de vorige crossen niet kon lopen,maar dat is zeker niet verstandig om te lopen als je ziek bent alles komt weer in orde op wedstrijd en op training.

Gepost door: anita | 22-02-09

Spijtig maar helaas Ook ik heb vaak last van een verkoudheid.
Daarmee kan je blijven trainen, maar als je ziek bent is het beter te rusten. Je bent terug sneller in form dan je zelf denkt. Veel beterschap en bedankt om mijn site toe te voegen. Ook ik zal het zelfde doen.

Gepost door: Jonas Van Loocke | 22-02-09

Beterschap Verstandig om nu ff niet te trainen ! De lente is in aantocht , dan zal de vorm er zeker zijn !

Gepost door: Rudi | 25-02-09

Ik wens je heel veel succes in het verdere verloop van het seizoen!

Gepost door: Geert | 27-02-09

De commentaren zijn gesloten.